לחם מכונת כרישה ולחם אגוז
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לחם לחם כרישה ולחם אגוז. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך מלח, עלי אורגנו, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לחם כרישה ואגוזים, לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), ו מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm).
הוראות
מוסיפים קמח לחם, קמח מחיטה מלאה, 1 1/2 כוסות מים, עלי אורגנו, מלח ושמרים למכונת הלחם על פי הוראות היצרן. בחר מחזור בצק. בסוף המחזור, לגרד בצק על לוח מקומח קלות. ללוש כרישה ואגוזים.
לגרד בצק על לוח משוריין היטב ללוש בקצרה כדי לגרש אוויר. עם ידיים מקורנות קלות, לאסוף לתוך כדור, ולאחר מכן למתוח ולהדק את הקצוות מתחת לעצב לתוך אליפסה חלקה עם קצוות מחודדים מעט (כ 8 ב. ארוך ו-4 בפנים. רחב במרכז).
מניחים כיכר על משטח משוריין היטב, אבק בקלילות עם קמח, מכסים באופן רופף עם ניילון נצמד, ולתת לעלות בטמפרטורת החדר עד שהוא מעט נפוח ומחזיק את חותמה של אצבע כאשר לחץ קל, על 1 1/2 שעות.
מפזרים 13 על ידי 17 אינץ ' תבנית אפייה בנדיבות עם קמח תירס.
העבר כיכר ליריעה. עם סכין חדה, לעשות שלושה חתכים אלכסוניים 1 אינץ עמוק ו 1 עד 2 סנטימטרים זה מזה פני כיכר העליון.
מניחים גיליון על מתלה בשליש התחתון של 450 רגיל או תנור הסעה.
או, אם באמצעות אבן אפייה, להחליק בעדינות קצה של גיליון אפייה מכוסה קמח תירס מתחת לכיכר ולהרים אותו על קצה הסדין. סלאש כמונחה לעיל, ואז להחליק בעדינות כיכר על צד אחד של אבן בתנור.
תרסיס 3 עד 4 השפריצים של מים על הרצפה או הצדדים של התנור, דואג לא לרסס ליד אלמנט חימום או נורה, ואז לסגור במהירות את הדלת.
אופים לחם, ריסוס פעמיים נוספות במרווחים של 5 דקות במהלך 10 הדקות הראשונות של אפייה, עד הקרום הוא השחמה היטב, 35 עד 45 דקות בסך הכל.
להעביר כיכר למתלה להתקרר לפחות 1 שעה. לאחסן בשקית נייר בטמפרטורת החדר עד 2 ימים. כדי לשחזר את הקרום, מניחים כיכר ישירות על מתלה בתנור 400 ואופים במשך כ 5 דקות.