קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות12
מגזין

לחם מכונת כרישה ולחם אגוז

לחם מכונת כרישה ולחם אגוז
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לחם לחם כרישה ולחם אגוז. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך מלח, עלי אורגנו, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לחם כרישה ואגוזים, לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), ו מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm).

הוראות

1
מוסיפים קמח לחם, קמח מחיטה מלאה, 1 1/2 כוסות מים, עלי אורגנו, מלח ושמרים למכונת הלחם על פי הוראות היצרן. בחר מחזור בצק. בסוף המחזור, לגרד בצק על לוח מקומח קלות. ללוש כרישה ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
2
לגרד בצק על לוח משוריין היטב ללוש בקצרה כדי לגרש אוויר. עם ידיים מקורנות קלות, לאסוף לתוך כדור, ולאחר מכן למתוח ולהדק את הקצוות מתחת לעצב לתוך אליפסה חלקה עם קצוות מחודדים מעט (כ 8 ב. ארוך ו-4 בפנים. רחב במרכז).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
מניחים כיכר על משטח משוריין היטב, אבק בקלילות עם קמח, מכסים באופן רופף עם ניילון נצמד, ולתת לעלות בטמפרטורת החדר עד שהוא מעט נפוח ומחזיק את חותמה של אצבע כאשר לחץ קל, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מפזרים 13 על ידי 17 אינץ ' תבנית אפייה בנדיבות עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
העבר כיכר ליריעה. עם סכין חדה, לעשות שלושה חתכים אלכסוניים 1 אינץ עמוק ו 1 עד 2 סנטימטרים זה מזה פני כיכר העליון.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
מניחים גיליון על מתלה בשליש התחתון של 450 רגיל או תנור הסעה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
או, אם באמצעות אבן אפייה, להחליק בעדינות קצה של גיליון אפייה מכוסה קמח תירס מתחת לכיכר ולהרים אותו על קצה הסדין. סלאש כמונחה לעיל, ואז להחליק בעדינות כיכר על צד אחד של אבן בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
תרסיס 3 עד 4 השפריצים של מים על הרצפה או הצדדים של התנור, דואג לא לרסס ליד אלמנט חימום או נורה, ואז לסגור במהירות את הדלת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
אופים לחם, ריסוס פעמיים נוספות במרווחים של 5 דקות במהלך 10 הדקות הראשונות של אפייה, עד הקרום הוא השחמה היטב, 35 עד 45 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
להעביר כיכר למתלה להתקרר לפחות 1 שעה. לאחסן בשקית נייר בטמפרטורת החדר עד 2 ימים. כדי לשחזר את הקרום, מניחים כיכר ישירות על מתלה בתנור 400 ואופים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק