לחם מנדל
לחם מנדל הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 108 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 36 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו לחם במחיר סביר מאוד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, שקדים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם מנדל של באבי רות, לחם מנדל שוקולד מריר, ו לחם מנדל של באבי רות (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח ביצים, 1 כוס סוכר, ומלח במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב; להוסיף 1/4 כוס שמן, פועם עד מעורבב.
שלב 1/4 כוס קמח ושקדים, משליך למעיל.
שלב הנותרים 3 1/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, ו 1/4 כפית קינמון; להוסיף תערובת ביצה לסירוגין עם הנותרים 3/4 כוס שמן, מתחיל ומסתיים עם תערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בתמציות ותערובת שקדים קלויה.
מחלקים את הבצק ל 8 מנות; לעצב כל חלק לתוך יומן 8-x 3 אינץ ' על גיליונות אפייה משומנים קלות (יומני 4 ניתן להציב לרוחב על כל אחד 2 גיליונות אפייה). מערבבים יחד הנותרים 1/4 כוס סוכר 2 כפות קינמון; מפזרים באופן שווה על יומני.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.
חותכים באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
להניח פרוסות שטוחות על גיליונות אפייה.
אופים ב 350 במשך 8 דקות; להפוך פרוסות מעל, ואופים 5 דקות יותר.