קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםיהודי
אירועיםחנוכה
מגזין

לחם מקוף חלה

לחם מקוף חלה
המתכון לחם קוף חלת יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בערך 2 שעות. והוא מספק כ 8 מנות . יש קינוח זה 540 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצה, מים חמים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו לחם הקוף Grands / לחם קוף קל {מושלם לבקרי חג!}, לחם חלה, ו לחם חלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית להוסיף 1/2 כוס מים חמים. מערבבים בסוכר ומפזרים שמרים על גבי. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד להוכחה למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בקערה של מערבל דוכן להקציף יחד קמח ומלח. בקערה בינונית להקציף יחד נשאר 1/4 כוס מים חמים, דבש, שמן צמחי, וביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את תערובת השמרים לקמח ואז מוסיפים את תערובת הביצים. מערבבים עם כף גדולה עד רק incorporated, על 30 שניות עד דקה. ואז להתאים מיקסר עם מצורף וו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הכה את הבצק על בינוני במשך כמה דקות, הוספת כמה כפות קמח עד שהוא מתרחק מן הצדדים (זה עדיין יהיה תקוע לתחתית). לאחר הבצק הוא מתרחק מהצדדים, להסיר מן המיקסר ולהעביר למשטח משוריין היטב. ללוש את הבצק במשך חמש דקות ביד, לאבק קלות עם קמח לפי הצורך, אם הוא מקבל דביק מדי (הבצק יהיה מעט דביק, אבל לא צריך להיצמד ישירות לידיים שלך).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מעבירים בצק לקערה גדולה ומשומנת היטב. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם להוכחה עד להכפלת גודלו, כ-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
הכן קערה בינונית עם חמאה מומסת. בקערה בינונית אחרת מקציפה יחד סוכר חום וקינמון. תניח בצד. מעיל מחבת Bundt עם ספריי בישול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
לאחר שהבצק הוכפל, הסירו מהקערה למשטח מקומח היטב. ללטף את הבצק לתוך ריבוע 8 על 8 אינץ'. השתמש סכין חדה או חותך פיצה לחתוך את הבצק לתוך 8 רצועות אופקית ו 8 רצועות אנכית, נותן לך 64 ריבועים קטנים של בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מגלגלים את ריבועי הבצק בידיים כדי להכין כדורים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
השתמש במזלג כדי לטבול בקלילות כל כדור בצק בחמאה מומסת ואז לגלגל בתערובת הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
שכבת הכדורים מוכנים במחבת Bundt, מזעזע את השכבות על התפרים (זה יאפשר את העוגה לאפות לחתיכות משתלבות). מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומניחים במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
תן לעלות עד כדורי הבצק מגיעים בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון של המחבת, על 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הזז מתלה תנור לעמדה המרכזית. מחממים תנור ל 177°. פותחים את המחבת ומניחים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
אופים עד העליון הוא מוצק וחום זהוב עמוק, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הסר מהתנור ולתת את לחם הקוף להתקרר במחבת במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
בעוד לחם הקוף מתקרר, להכין את הזיגוג: בקערה בינונית להקציף יחד ממתקים סוכר, חלב, וניל (אתה יכול להוסיף התזה נוספת של חלב כדי לדלל את הזיגוג, אם תרצה.) הפוך את המחבת על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
בואו לחם קוף להתקרר 10 דקות נוספות ואז לשפוך זיגוג מעל ומאפשר לו לטפטף במורד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
17
מגישים באופן מיידי. אחסן את השאריות (אם יש לך!) מכוסה במיכל אטום. זה הכי חם, אבל זה ישמור עד יום.