לחם מקוף חלה
המתכון לחם קוף חלת יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בערך 2 שעות. והוא מספק כ 8 מנות . יש קינוח זה 540 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצה, מים חמים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו לחם הקוף Grands / לחם קוף קל {מושלם לבקרי חג!}, לחם חלה, ו לחם חלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית להוסיף 1/2 כוס מים חמים. מערבבים בסוכר ומפזרים שמרים על גבי. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד להוכחה למשך 5 דקות.
בקערה של מערבל דוכן להקציף יחד קמח ומלח. בקערה בינונית להקציף יחד נשאר 1/4 כוס מים חמים, דבש, שמן צמחי, וביצה.
מוסיפים את תערובת השמרים לקמח ואז מוסיפים את תערובת הביצים. מערבבים עם כף גדולה עד רק incorporated, על 30 שניות עד דקה. ואז להתאים מיקסר עם מצורף וו הבצק.
הכה את הבצק על בינוני במשך כמה דקות, הוספת כמה כפות קמח עד שהוא מתרחק מן הצדדים (זה עדיין יהיה תקוע לתחתית). לאחר הבצק הוא מתרחק מהצדדים, להסיר מן המיקסר ולהעביר למשטח משוריין היטב. ללוש את הבצק במשך חמש דקות ביד, לאבק קלות עם קמח לפי הצורך, אם הוא מקבל דביק מדי (הבצק יהיה מעט דביק, אבל לא צריך להיצמד ישירות לידיים שלך).
מעבירים בצק לקערה גדולה ומשומנת היטב. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם להוכחה עד להכפלת גודלו, כ-2 שעות.
הכן קערה בינונית עם חמאה מומסת. בקערה בינונית אחרת מקציפה יחד סוכר חום וקינמון. תניח בצד. מעיל מחבת Bundt עם ספריי בישול ולהניח בצד.
לאחר שהבצק הוכפל, הסירו מהקערה למשטח מקומח היטב. ללטף את הבצק לתוך ריבוע 8 על 8 אינץ'. השתמש סכין חדה או חותך פיצה לחתוך את הבצק לתוך 8 רצועות אופקית ו 8 רצועות אנכית, נותן לך 64 ריבועים קטנים של בצק.
מגלגלים את ריבועי הבצק בידיים כדי להכין כדורים קטנים.
השתמש במזלג כדי לטבול בקלילות כל כדור בצק בחמאה מומסת ואז לגלגל בתערובת הסוכר החום.
שכבת הכדורים מוכנים במחבת Bundt, מזעזע את השכבות על התפרים (זה יאפשר את העוגה לאפות לחתיכות משתלבות). מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומניחים במקום חם.
תן לעלות עד כדורי הבצק מגיעים בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון של המחבת, על 30 דקות עד 1 שעה.
הזז מתלה תנור לעמדה המרכזית. מחממים תנור ל 177°. פותחים את המחבת ומניחים לתנור.
אופים עד העליון הוא מוצק וחום זהוב עמוק, כ -30 דקות.
הסר מהתנור ולתת את לחם הקוף להתקרר במחבת במשך כ 5 דקות.
בעוד לחם הקוף מתקרר, להכין את הזיגוג: בקערה בינונית להקציף יחד ממתקים סוכר, חלב, וניל (אתה יכול להוסיף התזה נוספת של חלב כדי לדלל את הזיגוג, אם תרצה.) הפוך את המחבת על צלחת הגשה.
בואו לחם קוף להתקרר 10 דקות נוספות ואז לשפוך זיגוג מעל ומאפשר לו לטפטף במורד הצדדים.
מגישים באופן מיידי. אחסן את השאריות (אם יש לך!) מכוסה במיכל אטום. זה הכי חם, אבל זה ישמור עד יום.