לחם מתודיסטי או ווסליאן
לחם מתודיסטי או ווסליאן עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 490 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -45 דקות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמרים, זרעי קימל, מולסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט הפירות המתודיסטי של אמא, שיבולת שועל לחם (מכונת לחם / לחם יצרנית), ו קטן במיוחד אור בריא צרפתית לחם לחם (א. ב. מ) לחם מכונה.
הוראות
ממיסים 2 כפיות סוכר ב 1 כוס מים.
מפזרים את השמרים מעל המים ומניחים להתרכך במשך 5 עד 10 דקות. בינתיים מערבבים יחד את המולסה, המלח, 6 כפות הסוכר, ומקצרים ל -3 כוסות המים הנותרות בקערה גדולה עד להמסה.
מוסיפים את הצימוקים, הקמח וזרעי הקימל.
מערבבים יחד עד שנוצר בצק, ואז הופכים על משטח עבודה מקומח קלות ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, 10 עד 15 דקות.
מניחים לקערה משומנת היטב, ומברישים את החלק העליון במעט קיצור מומס. מכסים במטלית ומאפשרים לעלות במקום חמים עד להכפלה בכמות גדולה, בערך 1 שעה.
אגרוף למטה, ולאפשר לעלות שוב עד הוכפל בכמויות גדולות, עוד שעה.
משמנים קלות שתי מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות, אגרוף כלפי מטה ואז יוצרים לשתי כיכרות.
מניחים כיכרות לתוך מחבתות, מכסים עם מטלית, ולאפשר לעלות שוב עד הוכפל בגודל.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
אופים כיכרות בתנור שחומם מראש במשך שעה 1 עד שהם משחימים יפה נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית.