לחם מתוק מוקפץ עם פול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לחם מתוק מוקפץ עם שעועית Fava. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 252 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, פול, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו צנוניות מוקפצות עם פול / התגלות צנון, שעועית Fava מוקפץ בייקון עם ביצה עלומה ומנצ'גו, ו חזה עוף מוקפץ עם פול ושום ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין לחמניות מתוקות: מניחים את החומרים הלא חוקיים במחבת 3 ליטר סאוט ולהוסיף מספיק מים כדי לטבול באופן מלא את הלחמים. להביא מים לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף sweetbreads ומבשלים בעדינות במשך 5 עד 7 דקות, עד sweetbreads הם המשרד אבל עדיין רך למגע.
הסר sweetbreads מחום ולתת מגניב. עם האצבעות שלך וסכין דק, להסיר את הממברנה ורקמות אחרות וצינורות מן sweetbreads על ידי משיכת ומושך את השכבה הדקה מן הלחמים. את הלחמניות יש לשמור בגושים גדולים.
מחממים מחבת מטוגנת עם כף חמאה ומניחים לה להשחים. לאחר מכן מוסיפים את פולי fava ו לטגן על חום בינוני עד מכרז, על 2 דקות.
מעיל את הלחמניות בקמח ולהניח בצד.
מחממים את מחבת ה-saute עם כף נוספת של חום חמאה על חום בינוני גבוה.
הוסף את הלחמים ולתת את פני השטח חום על ידי לא הזזת הלחמניות מהמחבת עד שכל צד הוא השחמה.
מוסיפים את פולי fava בחזרה למחבת ומערבבים.
מגישים באופן מיידי. לסחוט מיץ לימון על לחמים ופול.