קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

לחם נקניק קייג'ון

לחם נקניק קייג'ון
לחם נקניק קייג'ון דורש כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -9 גרם חלבון , 12 גרם שומן , וסך הכל 223 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-24 מנות. תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם נקניק טחון, בצל ירוק, גבינת צ'דר וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הקריאולי. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 27% , וזה לא כל כך מדהים. גומבו נקניקיות קייג'ון מאכלי ים ואנדויל , פסטה עוף קייג'ון ועוף קייג'ון שחור דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מפוררים את הנקניקיות במחבת גדולה; מוסיפים שום. מטגנים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. בקערה גדולה, מערבבים את הבצל, הפלפל הירוק והחלפיניו. מוסיפים את תערובת הנקניקיות והגבינה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
על משטח מקומח קלות, רדדו כל כיכר בצק למלבן בגודל 33 x 23 ס"מ. מפזרים מעל את תערובת הנקניקיות עד לגובה של 1.5 ס"מ מהשוליים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
מגלגלים את הקוביות בסגנון ג'לי רול, מתחילים על תבניות אפייה משומנות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מברישים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מגישים חם. יש לקרר שאריות.