לחם נקניק קייג'ון
לחם נקניק קייג'ון דורש כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -9 גרם חלבון , 12 גרם שומן , וסך הכל 223 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-24 מנות. תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם נקניק טחון, בצל ירוק, גבינת צ'דר וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הקריאולי. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 27% , וזה לא כל כך מדהים. גומבו נקניקיות קייג'ון מאכלי ים ואנדויל , פסטה עוף קייג'ון ועוף קייג'ון שחור דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מפוררים את הנקניקיות במחבת גדולה; מוסיפים שום. מטגנים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. בקערה גדולה, מערבבים את הבצל, הפלפל הירוק והחלפיניו. מוסיפים את תערובת הנקניקיות והגבינה; מניחים בצד.
על משטח מקומח קלות, רדדו כל כיכר בצק למלבן בגודל 33 x 23 ס"מ. מפזרים מעל את תערובת הנקניקיות עד לגובה של 1.5 ס"מ מהשוליים.
מגלגלים את הקוביות בסגנון ג'לי רול, מתחילים על תבניות אפייה משומנות.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
מגישים חם. יש לקרר שאריות.