לנפות יחד 4 כוסות קמח, סודה לשתיה, ומלח לקערה גדולה ומערבבים סוכר, קימל וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים חלב חמאה ומערבבים רק עד שהבצק ירטב באופן שווה אבל עדיין גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
זרעי קימל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעבירים את הבצק למשטח משוריין היטב ולשים בעדינות עם ידיים מקורנות כ -8 פעמים כדי ליצור בצק רך אך מעט פחות דביק. חצי בצק טופס לתוך 2 כדורים. ללטף את כל כדור לתוך עגול 6 אינץ כיפת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
חותכים x 1/2 אינץ ' עמוק על גבי כל כיכר עם סכין חדה, ואז מברשת כיכרות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים באמצע התנור עד חום זהוב ישבנים נשמע חלול כאשר טפח, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך