קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם סודה אירי II

לחם סודה אירי II
גשו לסופר וקנו סוכר, חלב חמאה, זרעי קימל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר. מקציפים ביצים עם חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
3
מוסיפים את הביצים ואת חלב החמאה לתוך תערובת הקמח; מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
4
יוצקים בצק על לוח מקומח קלות. צורה לתוך כיכר עגולה, הוספת קמח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מקום במחבת springform משומן קלות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
6
מפזרים למעלה עם זרעי קימל אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה או עד החלק התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור