לחם סודה אירי II
גשו לסופר וקנו סוכר, חלב חמאה, זרעי קימל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי.
הוראות מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר. מקציפים ביצים עם חלב חמאה.
מוסיפים את הביצים ואת חלב החמאה לתוך תערובת הקמח; מערבבים בצימוקים.
יוצקים בצק על לוח מקומח קלות. צורה לתוך כיכר עגולה, הוספת קמח במידת הצורך.
מקום במחבת springform משומן קלות.
מפזרים למעלה עם זרעי קימל אם תרצה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה או עד החלק התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
מרכיבים מנות :
2 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. 1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך 355 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול) 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) caraway seed 2 ביצים 710 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לכל מטרה 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ') 1 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. 1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר לבן