קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

לחם סודה אירי מקורק קאונטי

לחם סודה אירי מקורק קאונטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל לחם סודה אירי ממחוז קורק. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. 21 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. אם יש לכם חמאה, קמח עצמי עולה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז וקמח צלחת אפייה עגולה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לחתוך יחד את קמח עצמי עולה, סוכר, וחמאה עם חותך מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים. מערבבים בצימוקים. בקערה נפרדת, לטאטא יחד ביצה עם 1 כוס חלב. מערבבים קלות את תערובת החלב לתוך תערובת הקמח עד שהוא מחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מניחים את הבצק בתבנית אפייה מוכנה, ומברישים למעלה עם 1 כף חלב עבור קרום חום זהוב נחמד.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים את הלחם בתנור שחומם מראש. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בואו מגניב לפני ההגשה.