לחם עגבניות ירוק
אם יש לכם סוכר, ביצים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו עגבניות שרי, שעועית ירוקה, וסלט שעועית שעווה עם פירורי לחם אפוי מ ' מטבח גן ספר בישול, פריטרים קינואה פריך עם עגבניות צ'אטני עגבניות ירוקות זברה ירוקה ירושה עגבניות, ו שעועית ירוקה וסלט עגבניות עם רוטב עגבניות קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9x5 אינץ מחבתות כיכר.
מערבבים עגבניות, סוכר, אגוזי מלך, שמן קנולה, ביצים, תמצית וניל, ומלח יחד בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מערבבים קמח, קינמון, סודה לשתיה ואבקת אפייה יחד בקערה נפרדת; מערבבים לתוך תערובת ביצה עד רק מעורבב. הבלילה כפית לתוך מחבתות כיכר מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס באמצע כל כיכר יוצא נקי, כ 1 שעה.
בואו להתקרר במחבתות במשך כ 10 דקות לפני העברת כיכרות לחוט מדפים להתקרר לחלוטין.