לחם פיצה לעיס
מתכון לחם פיצה לעיס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, רוטב פסטה עגבניות, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו לחם פיצה לעיס, פיצה תוצרת בית עם קרום יוגורט לעיס, ו לחם חלב קוקוס רך ולעיסי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 218°. תרסיס 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים בירה רק עד הקמח הוא רטוב.
אופים 15 עד 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין