לחם פירות חגיגי סודה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל לחם סודה פירות חגיגי. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. לך לחנות ותביא מים חמים, מרגרינה מקל, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם סודה פירות ותבלינים, ג'לטין פירות חגיגי, ו מגש פירות חגיגי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 4 החומרים הראשונים בקערה; תן לעמוד במשך 30 דקות.
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח באמצעות סודה לשתיה) בקערה גדולה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. (תערובת קמח וחמאה ניתן לשלב גם במעבד מזון; דופק עד התערובת דומה ארוחה גסה.)
הוסף פירות שמורים; לזרוק היטב לשלב. הפוך היטב במרכז התערובת.
מערבבים את חלב החמאה, קליפת תפוז, קליפת לימון, וביצה בקערה, ומערבבים עם מקצף.
מוסיפים לתערובת קמח. מערבבים רק עד לח.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות במשך 1 דקה עם ידיים מקומטות. מחלקים את הבצק לשניים; לעצב כל חצי לכיכר סגלגל 8 x 4 אינץ'.
מניחים את הכיכרות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס. הפוך 1 חתך לאורכו 3/4 אינץ ' עמוק על פני החלק העליון של כל כיכר באמצעות סכין חדה.
מברשת את הלחם עם 2 כפיות חלב; מפזרים 1 כף סוכר.
אופים ב 375 במשך 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 (לא להסיר את הלחם מהתנור); אופים 25 דקות נוספות או עד כיכרות הם השחמה על החלק התחתון נשמע חלול כאשר טפח.
הסר את הכיכרות מחבת, להתקרר על מתלה תיל.