לחם פיתה מחיטה מלאה הוא ללא חלב וצמחוני לחם. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 280 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם שמרים, דבש, מים חמים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 81%, המנה הזו אדירה. נסו לחם פיתה מחיטה מלאה, לחם פיתה מחיטה מלאה, ו לחם פיתה חיטה (כיסים) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה ממיסים שמרים ב 1/2 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הוסף דבש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דבש
3
מוסיפים את השמן, ממליחים 3 כוסות קמח מלא ומים שנותרו. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח מלא ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
בצק
מים
מלח
שמן בישול
4
הופכים למשטח מאובק בקמח לכל מטרה; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 10 דקות. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים בצק ל -12 חלקים. מעצבים כל אחד מהם לכדור. ללוש כל כדור במשך 1 דקה. מכסים ומניחים לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
7
משמנים ניירות אפייה ומפזרים קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
מגלגלים כל כדור ל-8 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
גלול
9
מניחים על ניירות אפייה מוכנים. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
אופים בחום של 475 זוגות במשך 8-10 דקות או עד להשחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון. להגשה חותכים לשניים ופוצלים. דברים עם סתימות על פי בחירתך.