לחם פקאן משמש
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 24%, וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם משמש-פקאן, לחם דובדבן-פקאן-משמש, ו לחם פקאן משמש טעים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה, המלח ואבקת האפייה. בקערה אחרת שלבו את הביצה, מיץ התפוזים והחמאה. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה אגוזי פקאן ומשמשים.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. 5 אינץ'. מחבת כיכר.
אופים בחום 325 למשך 50-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. ת ' אניש ברנקסטלר באדסטובה קבינט ריזלינג עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![ת ' אניש ברנקסטלר באדסטוב קבינט ריזלינג]()
ת ' אניש ברנקסטלר באדסטוב קבינט ריזלינג
היין מציג זר בולט של פירות אדומים וצהובים בשלים מאוד עם תווים אקזוטיים ומעט חריפים עם חומציות משולבת היטב. המינרליות הסלטי כל כך אופיינית למוזל מוסיפה מורכבות נוספת.