לחם פרמזן עם שומר ומלח ים
והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח כשר, מלח ים מלדון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שומר ו Crudites לפת עם מלח שומר, טימין, לימון, ו ים מלח חמאה, ו חמאה חומה עם שוקולד מריר ומלח ים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערת אמדיום על מהירות נמוכה עד חלקה, 1-2 דקות.
מוסיפים אבקת סוכר, פלפל ומלח כשר. הפחת את המהירות למדיוםולנצח, מדי פעם גירוד בצד של קערה, עד אור ורך, 4-5 דקות.
מוסיפים קמח וגבינה. להפחית את מהירות מערבל נמוך להכות תערובת רק עד doughcomes יחד.
לעטוף בצק פלסטיק שטוח לתוך מלבן. להירגע עד המשרד, לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: הבצק יכול להיות made5 ימים קדימה. שמור צונן.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפניהדבקה.
מניחים זרעי שומר בשקית plasticfreezer resealable. למחוץ גס עם rollingpin או בתחתית מחבת. לחלופין, דופק בטחנת תבלינים עד כתוש גס.
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים במלח ים. שים בצד מלח שומר.
סדר מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרדדים בצק על flouredsurface קלות כדי 10x8" מלבן על 1/4 " עבה.
חותכים בשלישים לרוחב, ואז לחתוך כל אחדציפור לרוחב לתוך 6 מלבנים. Arganecookies על תבנית אפייה מוכנה, spacing1" בנפרד.
מברשת עוגיות בנדיבות עם שמן, ואז מפזרים מלח שומר.
אופים, סיבוב גיליון באמצע, עד עוגיות זהובות חום (flecksof גבינה יהיה כהה מעט), 20-24minutes.
בואו להתקרר על סדינים לפחות 10 דקות.
מגישים חמים או בחדר temperature.DO קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.