לחם פרמזן שום איטלקי
לחם פרמזן שום איטלקי עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך קמח, אבקת שום, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחם פרמזן שום, מקלות לחם שום איטלקיים, ו מקלות לחם פרמזן שום אצווה קטנים.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים 1 כף שמן, סוכר, מלח וקמח 3 כוסות. הכה עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך (הבצק יהיה דביק). לכסות ולתת לנוח במשך 10 דקות.
על משטח מקומח קל, לגלגל בצק לתוך 15-in. מרובע.
חותכים חצי לאורכו; לחתוך כל חצי widthwise לתוך 1-in. רצועות.
בקערה רדודה, לשלב את החמאה, גבינה, פטרוזיליה, אבקת שום ושמן שנותר. טובלים כל רצועה לתוך תערובת חמאה, ולאחר מכן לסובב פעמיים עד שלוש פעמים.
מקום 1 ב. מלבד על מצעי אפייה משומנים.
אופים ב 350° במשך 18-21 דקות או עד חום זהוב.