לחם צרפתי Femurs
לחם צרפתי Femurs הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 5 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 710 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה עובד טוב כמו לחם. אם יש לך סוכר, מים חמים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm), ו פודינג לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס, להמיס שמרים במים חמים 1/2 כוס; להפריש. בקערה גדולה, לשלב מים חמים, סוכר, מלח, שמן קמח 3 כוסות; מערבבים היטב. מערבבים בתערובת שמרים.
מוסיפים את שאר הקמח ומערבבים היטב עם כף כבדה. השאר את הכף בבצק; אפשר לבצק לנוח 10 דקות. מערבבים; לתת לבצק לנוח עוד 10 דקות. חזור על תהליך זה 3 פעמים נוספות, מה שהופך 5 פעמים בסך הכל. להפוך את הבצק על לוח מקומח קלות. ללוש רק מספיק כדי מעיל בצק עם קמח; לחלק את הבצק ל 5 כדורים שווים.
מרדדים כל כדור לתוך 5 אינץ 'על ידי מלבן 8 אינץ'; להתגלגל לאורך, צובט יחד תפרים. צביטה וצורה מסתיים דומה לקצה של עצם.
מקום כיכרות התפר בצד למטה על 2 גיליונות אפייה משומנת, המאפשר מקום לשניהם לעלות. כיסוי; תן לעלות במקום חם במשך 30 דקות, או עד כפול בתפזורת.
אופים ב 400 מעלות במשך כ 30 דקות, או עד פריך וזהב.