לחם צרפתי כפרי יין
ארץ היין פרנץ ' טוסט הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 743 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוזמרין טחון, פינו נואר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו ארוחת בוקר מלוחה פרנץ ' טוסט עם רוטב יין אדום פורטובלו, טיפים עבור לחם מטוגן בריא יותר + אוכמניות שיבולת שועל פרנץ ' טוסט, ו קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור ענבים קלויים: מחממים התנור ל 325 מעלות F. בקערה, לשלב את הענבים פרוסים, שמן זרעי ענבים, רוזמרין ומלח.
מערבבים כדי לצפות את הענבים באופן שווה. מפזרים את הענבים על מחבת או במחבת גדולה וצולים בתנור, 15 עד 20 דקות. הם לא צריכים להיות מצומקים, רק שמנמנים ועסיסיים.
לסירופ: בינתיים, בסיר נירוסטה, מוסיפים את היין ואת sprig רוזמרין. מבשלים על חום בינוני-נמוך עד מופחת בחצי, 15 עד 20 דקות.
הסר את הרוזמרין, להוסיף את הסירופ, לכבות את החום ולתת מנוחה. (זה יכול להיעשות מראש)
עבור לשטוף את הביצה: בקערה או תבשיל גדול מספיק כדי להתאים את הלחם שטוח על פני השטח, להכות את הביצים, חלב, סוכר, קינמון ווניל. לנצח עד שכל החומרים משולבים היטב.
מחממים מחבת לא דביקה גדולה או ברזל יצוק לגובה בינוני. טובלים את הלחם בשטיפת ביצים משני הצדדים, ומאפשרים לשטיפת הביצים להיספג אך לא להרוות את הלחם מעל.
מוסיף את החמאה למחבת ולתת להמיס.
מניחים את הלחם במחבת ולתת חום, על 3 דקות. הפוך את הלחם והנח קצת גבינת ברי בצד המבושל של 1 פרוסת לחם. אפשר לגבינה להתרכך בעוד הצד השני מבשל לחום זהוב. כבה את החום וכריך את 2 פרוסות יחד.
חותכים את הלחם באלכסון וצלחת. למעלה עם ענבים קלויים טפטוף עם סירופ פינו נואר.