לחם קינמון
לחם קינמון מתפרק דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. תמורת 46 סנט למנה, מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 12. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם קינמון טחון, עוגיות חמאה, סוכר מגורען ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 19%, המנה הזו לא כל כך נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחם קינמון, לחם קינמון ולחם קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס.
חותכים כל ביסקוויט לרבעים.
מערבבים סוכר מגורען וקינמון בקערה בינונית.
הוסף חתיכות ביסקוויט, בקבוצות; לזרוק למעיל.
מניחים מחצית מחתיכות הביסקוויטים בתבנית משומנת של 12 כוסות צינור מגולגל; לטפטף חצי מכמות החמאה. חזור.
מפזרים את כל הקינמון-סוכר שנותר.
אופים 40 עד 45 דקות. או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי והחלק העליון בצבע חום זהוב. מצננים במחבת 5 דקות; הופכים לצלחת הגשה.
מקציפים גבינת שמנת ואבקת סוכר בקערה קטנה עם מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.
הוסף 1 כף. חלב; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה מספיק מהחלב שנותר עד שהזיגוג מגיע למרקם הרצוי.