לחם קישואים השישי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא חלב צמחוני יש 603 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, שמן צמחי, תמצית לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -44 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. מתכונים דומים: לחם קישואים אהוב על שף תנומה (או מאפינס קישואים), לחם קישואים, ו לחם קישואים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'. מנפים יחד קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
בקערה גדולה מקציפים ביצים עם סוכר למשך 10 דקות. מוסיפים שמן בהדרגה ומקציפים עוד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים פנימה תמצית לימון, קישואים ופקאן. מקפלים פנימה תערובת קמח עד לחות אחידה; אל תערבב יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית לימון
קישואים
פקאנים
קמח לכל מטרה
4
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז הכיכר יוצא נקי.