הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מלח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. . נסו לחם זוקיני שוקולד זוגי בריא ( ללא אגוז + טבעוני + ללא גלוטן!), לחם זוקיני ללא גלוטן, ו לחם קישואים ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים מחבת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
מערבבים קישואים, ביצים, שמן, ותמצית וניל בבלנדר; דופק עד תערובת דומה מילקשייק.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
מילקשייק
קישואים
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
לטאטא יחד סוכר לבן, קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, עמילן תירס, טפיוקה, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתייה, מסטיק xanthan, ומלח בקערה גדולה. מערבבים תערובת קישואים לתוך תערובת קמח עד הבלילה מעורבב היטב; לשפוך לתוך מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר מגורען
קינמון
קישואים
טפיוקה.
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
מקציף
קערה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה. מגניב במחבת במשך כמה דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
תנור
מחבת
5
מערבבים סוכר ומיץ לימון בקערה קטנה כדי ליצור זיגוג דק.