לחם קישואים סובין בננה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לחם קישואים סובין בננה. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 160 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. 20 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -20 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, סובין לא מעובד, ג'ינג'ר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לחם קישואים סובין בננה, מאפינס סובין לחם קישואים, ו מאפינס סובין לחם קישואים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מערבבים יחד את הדלעת, הבננה, הביצה וחלבוני הביצה בקערה גדולה. מקציפים פנימה סירופ מייפל, סוכר ווניל; הבלילה צריכה להיות מעט מקציפה. מערבבים קישואים; מניחים בצד.
מערבבים קמח, סובין, מלח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ג ' ינג ' ר ופלפל אנגלי בקערה נפרדת. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח לתערובת הקישואים, תוך ערבוב רק כדי להרטיב את כל המרכיבים. ערבוב יתר של הבלילה יעשה את זה קשה.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, 50 עד 60 דקות. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לריבועים.