קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות98
מגזין

לחם רוזמרין שטוח

לחם רוזמרין שטוח
מנה אחת מכילה 914 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ים, מלח ים גס כגון פלר דה sel, מחטי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מתוק ושמש מלוח עגבניות מיובשות ורוזמרין לחם שטוח, סטייק בלסמי ורוזמרין שטוח וברזל צלוי, ו לחם קינמון שטוח.

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף לטאטא, לטאטא יחד קמח לחם, קמח מחיטה מלאה, ושמרים, ולאחר מכן לטאטא במלח ים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף במים, דבש, ו 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לצרף וו בצק כדי לעמוד מיקסר ומערבבים על נמוך (#2 על סיוע במטבח) עד הבצק מתחיל למשוך מן הצדדים של הקערה, על 3 דקות. (הבצק צריך להיות דביק מאוד לגעת ולא צריך להתרחק קערה לחלוטין. עם זאת, אם הבצק לא מתרחק בכלל, בהדרגה להכות עד 1/4 כוס קמח נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
באמצעות שמן צמחי או תרסיס שמן צמחי, שמן קל 3 ליטר או קערה גדולה יותר (או מיכל עולה בצק).
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים בצק לקערה ושמן קל או לרסס העליון של הבצק. באמצעות סרט, סמן מחוץ לקערה לגובה כפול הנוכחי של בצק. מכסים את הקערה היטב בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום חם (75°F עד 27°, לראות הערות השף) 30 דקות. באמצעות ידיים משומנות, להעביר בצק משטח עבודה משומן קלות. בעדינות למתוח את החלק התחתון של הבצק לקפל למרכז, ואז לחזור עם צד שמאל, צד ימין, העליון. חבילת בצק עגולה ואז להעביר קערה, צד חלק למעלה, וקל שמן או לרסס העליון של הבצק. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו הבצק לעלות עד הוכפל בגודל ודיכאון מחזיק כאשר נלחץ בעדינות עם קצה האצבע, על 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מברשת גיליון אפייה כבד עם 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
העברת בצק לגיליון, באמצעות קצות האצבעות, לחץ בעדינות רבה לתוך מלבן 12-by 5-by 1/2-inch.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מברשת העליון של הבצק עם הנותרים 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
גיליון מעייל קל של פלסטיק לעטוף עם שמן צמחי או תרסיס שמן צמחי nonstick. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשומן ומניחים לעלייה במקום חם עד שמכפילים את גודלו והדיכאון מתמלא לאט מאוד כאשר לוחצים עליו בעדינות עם קצה האצבע, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
בעוד הבצק עולה, מתלה מיקום ליד החלק התחתון של התנור העליון עם אבן אפייה או גיליון אפייה כבד. הגדר מחבת ברזל יצוק מצופה רדיד אלומיניום או מחבת אפייה כבדה על הרצפה של תנור וחימום מראש ל 246° במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
באמצעות קצות אצבעות, בצק עמוק גומה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מפזרים רוזמרין, מלח גס, ופלפל. מעבירים במהירות תבנית אפייה לאבן אפייה חמה (ראו הערות השף) ומוסיפים 1/2 קוביות קרח למחבת מתחת.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים לחם, מחבת מסתובבת 180 מעלות באמצע הדרך, עד העליון הוא חום זהוב שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי (מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז ירשם על 210 ° F), 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לחם מסדין אפייה למדף להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* הבצק עולה הכי טוב סביב 24° עד 80 ° F. אם הבית שלך הוא בצד הקר, אתה יכול להגדיר מיכל של מי ברז חמים מאוד ליד הבצק העולה ולכסות את הבצק ואת המים החמים עם מיכל פלסטיק גדול או קערה—תצטרך לחמם את המים כל 30 עד 40 דקות. לחלופין אתה יכול למקם את הבצק (ואת המיכל הקטן של מים חמים מאוד) בתנור מיקרוגל (לא מופעל) או תנור סטנדרטי ללא אור טייס, אבל עם אור התנור מופעל כדי לספק חום עדין. * אם אתה רוצה לעשות את הלחם הזה על פני תקופה של 2 ימים •אתה יכול לקרר אותו לילה לאחר העלייה הראשונה. ברגע שהוא הוכפל בגודל( עלייה ראשונה), לחץ בעדינות את הבצק למטה בקערה, ולאחר מכן להעביר תיק מקפיא גדול, מחדש sealable כי הוא היה מצופה בשמן צמחי או תרסיס שמן צמחי nonstick. השאירו קצה קטן של השקית נפתח כדי לאפשר לגז להימלט במהלך התסיסה ולקרר את הבצק בן לילה. למחרת, להביא את הבצק לטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני בעיצוב ואפייה כיכר.* למרקם הנכון, חשוב שהלחם יקבל מכת חום ברגע שהוא נכנס לתנור. מסיבה זו, התנור צריך להיות מחומם מראש במשך שעה שלמה, וחשוב לא לתת ליותר מדי חום לברוח כאשר אתה מכניס את הלחם. בעת העברת הבצק לתנור לאפות, הקפד לסגור את הדלת במהירות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
קמח:100% מים: 70.6% שמרים: 0.81% מלח: 1.8% שמן: 1.1%
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי