לחם שביל ס. סי. איי
לחם שביל דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 393 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לך שמרים, שמן צמחי, מים חמים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 50%. מתכונים דומים: שביל לערבב לחם, שביל לערבב תפוחים לחם, ו שביל מייפל לערבב לחם.
הוראות
בקערת ערבוב גדולה ממיסים דבש ושמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, כ -10 דקות.
מערבבים שמן, מלח ו -4 כוסות קמח. מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. כשהבצק נמשך, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים כ-15 דקות. הבצק צריך להיות רך כמו קת של תינוק והוא לא אמור להידבק לידיים שלך. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים במטלית לחה ומניחים במקום חמים עד להכפלת נפח, בערך 1 שעה.
מוציאים את הבצק והופכים אותו על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ויוצרים כיכרות.
מניחים את הכיכרות לשתי מחבתות כיכר משומנות קלות בגודל 9 על 5 אינץ'. מכסים את הכיכרות במטלית לחה ומניחים לתפוח עד להכפלת נפחם, כ-40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 עד 60 דקות, עד שכיכרות נשמעות חלולות כשהן בתחתית.
מגישים חם מהתנור או מניחים להתקרר ומאחסנים למועד מאוחר יותר.