לחם שומשום-אניס
לחם שומשום-אניס דורש כשעתיים ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון, 9 גרם שומן ובסך הכל 214 קלוריות. תמורת 72 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. אם יש לכם בצק פיצה, שומשום, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. עם ציון ספונקולרי של 9%, המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: שומשום אניס נמס, עוגיות אניס שומשום ולחם דלעת אניס.
הוראות
מערבבים במעבד מזון את בצק הפיצה, שמן הזית, החמאה המומסת, הסוכר, השומשום, זרעי האניס ומי פרחי תפוז; דופקים עד שהמרכיבים נטמעים והבצק מתאסף סביב הלהב. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט את הקלף. יוצרים מהבצק כדור וטפחו לדיסק בגודל 6 אינץ' על הקלף. מכסים בקערה גדולה; לתת לתפיחה במקום חמים עד לאווריריות ולפזר לעיגול שטוח, שעה, 30 דקות עד שעתיים.
הכניסו תבנית אפייה הפוכה לתנור וחממו מראש ל-400 מעלות F.
מוציאים את הקערה מהבצק; מניחים את תבנית האפייה עם הבצק על תבנית האפייה החמה בתנור ואופים עד להזהבה, כ-15 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-300 מעלות צלזיוס וממשיכים לאפות עד שהלחם נשמע חלול כאשר מקישים עליו, 15 עד 20 דקות נוספות.