קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

לחם שומשום-אניס

לחם שומשום-אניס
לחם שומשום-אניס דורש כשעתיים ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון, 9 גרם שומן ובסך הכל 214 קלוריות. תמורת 72 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. אם יש לכם בצק פיצה, שומשום, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. עם ציון ספונקולרי של 9%, המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: שומשום אניס נמס, עוגיות אניס שומשום ולחם דלעת אניס.

הוראות

1
מערבבים במעבד מזון את בצק הפיצה, שמן הזית, החמאה המומסת, הסוכר, השומשום, זרעי האניס ומי פרחי תפוז; דופקים עד שהמרכיבים נטמעים והבצק מתאסף סביב הלהב. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט את הקלף. יוצרים מהבצק כדור וטפחו לדיסק בגודל 6 אינץ' על הקלף. מכסים בקערה גדולה; לתת לתפיחה במקום חמים עד לאווריריות ולפזר לעיגול שטוח, שעה, 30 דקות עד שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ועוד עבור נייר הפרגמנטועוד עבור נייר הפרגמנט
1 קילו בצק פיצה מוכן, בטמפרטורת החדר, קרוע לחתיכות1 קילו בצק פיצה מוכן, בטמפרטורת החדר, קרוע לחתיכות
בצק פיצה מוכן, בטמפרטורת החדר, קרוע לחתיכותבצק פיצה מוכן, בטמפרטורת החדר, קרוע לחתיכות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הכניסו תבנית אפייה הפוכה לתנור וחממו מראש ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוציאים את הקערה מהבצק; מניחים את תבנית האפייה עם הבצק על תבנית האפייה החמה בתנור ואופים עד להזהבה, כ-15 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-300 מעלות צלזיוס וממשיכים לאפות עד שהלחם נשמע חלול כאשר מקישים עליו, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מצננים מעט לפני שפורסים.
5
צילום של כריסטינה הולמס