לחם שוקולד: Parozzo
לחם שוקולד: Parozzo יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קורנפלור, שוקולד מריר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוד מלחם בריא בחמש דקות ביום: אספרסו שוקולד לחם מחיטה מלאה, לחם מכונה שקדים-לחם שוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים.
הוראות
בקערה של מעבד מזון, לשלב את השקדים blanched ושקדים מרירים או גרעינים משמש לטחון לאבקה בסדר, הוספת קצת סוכר במידת הצורך כדי לשמור על האגוזים מלהיצמד זה לזה. תניח בצד.
ממיסים 5 כפות חמאה על אש נמוכה בסיר קטן.
הסר מהחום ולתת לו להתקרר.
משמנים מחבת עוגה בגודל 9 אינץ ' עם חמאה ומניחים בצד.
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, קורנפלור ואגוז מוסקט.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
להפריד את הביצים ומניחים את החלמונים והחלמונים לקערות נפרדות. הכה את החלמונים עם מערבל יד בהדרגה להוסיף את שקדים הקרקע ואת הסוכר, להכות את התערובת עד שהוא קל ורך. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח וחמאה מקוררת, מכים במרץ בין כל תוספת.
בקערה השנייה, להכות את החלבונים ביצה עד שהם נוקשים ומבריק, ואז לקפל אותם לתוך תערובת הקמח.
יוצקים את כל הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן ואופים עד העוגה הוא מוצק וזהוב, על 40 דקות.
תן מגניב במשך 15 דקות, ואז לצאת מהמחבת ולתת מגניב לחלוטין.
בדוד כפול על חום נמוך מאוד, להמיס את השוקולד, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 2 כפות מים ומערבבים עד שהשוקולד חלק ומבריק.
לאחר העוגה הוא מגניב, לשפוך את השוקולד נמס על גבי ולהפיץ אותו עם מרית.
מגישים את העוגה בטמפרטורת החדר.