קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שוקולד: Parozzo

לחם שוקולד: Parozzo
לחם שוקולד: Parozzo יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קורנפלור, שוקולד מריר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוד מלחם בריא בחמש דקות ביום: אספרסו שוקולד לחם מחיטה מלאה, לחם מכונה שקדים-לחם שוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים.

הוראות

1
בקערה של מעבד מזון, לשלב את השקדים blanched ושקדים מרירים או גרעינים משמש לטחון לאבקה בסדר, הוספת קצת סוכר במידת הצורך כדי לשמור על האגוזים מלהיצמד זה לזה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקדים Blanchedשקדים Blanched
גרעינים משמשיםגרעינים משמשים
( 23)( 23)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
ממיסים 5 כפות חמאה על אש נמוכה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום ולתת לו להתקרר.
4
משמנים מחבת עוגה בגודל 9 אינץ ' עם חמאה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
5
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, קורנפלור ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להפריד את הביצים ומניחים את החלמונים והחלמונים לקערות נפרדות. הכה את החלמונים עם מערבל יד בהדרגה להוסיף את שקדים הקרקע ואת הסוכר, להכות את התערובת עד שהוא קל ורך. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח וחמאה מקוררת, מכים במרץ בין כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
בקערה השנייה, להכות את החלבונים ביצה עד שהם נוקשים ומבריק, ואז לקפל אותם לתוך תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
יוצקים את כל הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן ואופים עד העוגה הוא מוצק וזהוב, על 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
10
תן מגניב במשך 15 דקות, ואז לצאת מהמחבת ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
בדוד כפול על חום נמוך מאוד, להמיס את השוקולד, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
12
מוסיפים 2 כפות מים ומערבבים עד שהשוקולד חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
13
לאחר העוגה הוא מגניב, לשפוך את השוקולד נמס על גבי ולהפיץ אותו עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
14
מגישים את העוגה בטמפרטורת החדר.