לחם שוקולד צ'יפס כפול
לחם שוקולד צ'יפס כפול יכול להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, וניל-השתמשתי בשניים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לחם זוקיני שוקולד צ'יפס כפול, carvel "שוקולד חמאה, גלידת שוקולד צ' יפס כפולה, ו עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות עם נתחי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות ומרססים שני 9 x 5 מחבתות כיכר עם nonstick (הוסיף קמח) תרסיס בישול. לא למלא את המחבתות יותר מ 2/3 full.In קערה בינונית, לערבב את הקמח, קקאו, מלח, סודה לשתייה, ואבקת אפייה ולהגדיר aside.In קערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד חמאה מומסת וסוכר עד בשילוב.
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת.
מוסיפים את וניל ורסק תפוחים ומערבבים עד בשילוב טוב.
מוסיף את החומרים יבשים, ערבוב עד רק בשילוב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים זה לצד זה במשך כ 50 עד 55 דקות או עד קיסם מוכנס יוצא נקי.