לחם שזיפים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 10 מנות. ללחם הזה יש 429 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צבע מאכל, שמן צמחי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: לחם שזיפים מהיר, לחם פודינג שזיפים, ו לחם בננה שזיף.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת או מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
מחבת כיכר
תנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד שמן צמחי, סוכר לבן, ביצים, מזון שזיפים לתינוקות וצבע מאכל. בקערה נפרדת, מערבבים יחד קמח, ציפורן, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, סודה לשתייה ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון
שמן צמחי
סודה לשתייה
סוכר מגורען
קינמון
ציפורן
מוסקט
קמח לכל מטרה
ביצה
אגוזים
שזיף
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים יחד מרכיבים רטובים ויבשים.
4
העברת הבלילה למחבת מוכנה (ים).
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50-60 דקות או עד בודק יוצא נקי. (מחבתות קטנות יותר ייקחו פחות זמן.)
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
6
הסר מהתנור כדי מגניב 10 דקות במחבת.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
7
הסר והנח על מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
8
בעוד העוגה מתקררת, לשלב סוכר של ממתקים ומיץ לימון.