לחם שזיפים
לחם שזיפים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 10 מנות. ללחם הזה יש 429 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צבע מאכל, שמן צמחי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: לחם שזיפים מהיר, לחם פודינג שזיפים, ו לחם בננה שזיף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת או מחבתות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד שמן צמחי, סוכר לבן, ביצים, מזון שזיפים לתינוקות וצבע מאכל. בקערה נפרדת, מערבבים יחד קמח, ציפורן, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, סודה לשתייה ואגוזים.
מערבבים יחד מרכיבים רטובים ויבשים.
העברת הבלילה למחבת מוכנה (ים).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50-60 דקות או עד בודק יוצא נקי. (מחבתות קטנות יותר ייקחו פחות זמן.)
הסר מהתנור כדי מגניב 10 דקות במחבת.
בעוד העוגה מתקררת, לשלב סוכר של ממתקים ומיץ לימון.
מברשת מעל כל עוד העוגה עדיין חמה.