לחם שזיפים קישואים הוא לחם המגיש 16. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה ללא חלב ולקטו אובו יש 192 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 17 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורשים קישואים, קמח, קמח ומלח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 36%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קישואים מוקפצים עם עגבניות שזיפים, קישואים מוקפצים עם עגבניות שזיפים, ו לחם שזיפים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים 2 מחבתות לחם בנייר אפייה או מרססים בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
לחם
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
2
מקציפים קישואים, שמן, 1 כוס סוכר לבן, סוכר חום, ביצים ותמצית וניל יחד בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
סוכר חום
סוכר מגורען
קישואים
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
שלב בקערה נפרדת קמח לכל מטרה, קמח מלא, סודה לשתייה, מלח, 1 כפית קינמון ואבקת אפייה. מערבבים בהדרגה תערובת קמח לתערובת קישואים עד שהבלילה רק מתאחדת; מקפלים פנימה שזיפים.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
סודה לשתייה
קינמון
קישואים
שזיף
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכן.
5
מערבבים 1 כף סוכר לבן ו 1 כפית קינמון יחד בקערה קטנה; מפזרים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קינמון
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה. מצננים במחבתות 10 דקות לפני שמוציאים להתקרר לחלוטין על רשת.