קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

לחם שטוח Manaeesh

לחם שטוח Manaeesh
אם יש לכם שמרים, זעתר, מים חמים - 110 מעלות f, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו 5 דקות. נסו מייפל קלוי ירקות & בייקון פריך Flatbread אתגר נהדר, לחם שטוח, ו עוגת גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמרים עם מים חמים בקערת ערבוב גדולה ומאפשרים לעמוד עד שכבת שמנת של קצף מופיע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
לטאטא בשמן זית 1/4 כוס, ולאחר מכן בהדרגה לערבב קמח 1/2 כפית מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מעבירים את הבצק למשטח משוריין ולשים עד שהוא חלק וקצת דביק, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
מניחים את הבצק לקערה משומנת והופכים את הבצק בקערה למשטח המעיל בשמן; מכסים את הבצק ומקררים בין לילה. (הבצק צריך להכפיל את גודלו.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מעיל 9x13 אינץ ' תבנית אפייה בנדיבות עם 2 כפות שמן זית; מקום בצק במרכז גיליון האפייה לשטח לדיסק עבה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומאפשרים להכפיל את גודלו, בערך 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
השתמש בכפות הידיים והאצבעות שלך כדי ללחוץ בעדינות ולמתוח את הבצק לקצוות של גיליון אפייה משומן, מה שהופך את הלחם שטוח אפילו בעובי ככל שאתה יכול. עם קצות האצבעות, לעשות חריצים קטנים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מברשת בצק עם הנותרים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
8
מערבבים זעתר 3/4 כפית מלח כשר יחד בקערה קטנה ומפזרים באופן שווה על פני לחם הפנים.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
לחם שטוחלחם שטוח
זעתרזעתר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
בואו לנוח בצק במשך 30 דקות חשופות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
10
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
אופים לחם שטוח בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור