לחם שטוח Manaeesh
אם יש לכם שמרים, זעתר, מים חמים - 110 מעלות f, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו 5 דקות. נסו מייפל קלוי ירקות & בייקון פריך Flatbread אתגר נהדר, לחם שטוח, ו עוגת גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים עם מים חמים בקערת ערבוב גדולה ומאפשרים לעמוד עד שכבת שמנת של קצף מופיע, על 10 דקות.
לטאטא בשמן זית 1/4 כוס, ולאחר מכן בהדרגה לערבב קמח 1/2 כפית מלח כשר.
מעבירים את הבצק למשטח משוריין ולשים עד שהוא חלק וקצת דביק, 10 עד 12 דקות.
מניחים את הבצק לקערה משומנת והופכים את הבצק בקערה למשטח המעיל בשמן; מכסים את הבצק ומקררים בין לילה. (הבצק צריך להכפיל את גודלו.)
מעיל 9x13 אינץ ' תבנית אפייה בנדיבות עם 2 כפות שמן זית; מקום בצק במרכז גיליון האפייה לשטח לדיסק עבה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומאפשרים להכפיל את גודלו, בערך 1/2 שעות.
השתמש בכפות הידיים והאצבעות שלך כדי ללחוץ בעדינות ולמתוח את הבצק לקצוות של גיליון אפייה משומן, מה שהופך את הלחם שטוח אפילו בעובי ככל שאתה יכול. עם קצות האצבעות, לעשות חריצים קטנים בבצק.
מברשת בצק עם הנותרים 2 כפות שמן זית.
מערבבים זעתר 3/4 כפית מלח כשר יחד בקערה קטנה ומפזרים באופן שווה על פני לחם הפנים.
בואו לנוח בצק במשך 30 דקות חשופות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים לחם שטוח בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.