לחם שטוח מתאבן יווני
. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מתאבן פיזזן הים תיכוני, מנגל עוף בלחם שטוח: מתאבן שעובד כמו ארוחה, ו לחם שטוח יווני.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות f למחבת כהה או nonstick (425 מעלות F עבור כל המחבתות האחרות). תרסיס 15x10 אינץ ' מחבת עם צדדים עם ספריי בישול.
פרוש בצק במחבת; החל מהמרכז, לחץ על הבצק למלבן בגודל 15x10 אינץ'.
אופים 13 עד 18 דקות או עד הקצוות של הקרום הם חום זהוב.
בקערה קטנה, מערבבים יוונית תיבול לתוך גבינת שמנת; להפיץ על קרום. למעלה עם תרד, בצל וזיתים.
מגישים מיד, או לכסות ולקרר 1 עד 2 שעות לפני ההגשה. כדי לשרת, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות. מעל כל חתיכה עם עגבניות.