לחם שטוח נורבגי
ייתכן שקרחונים נורווגיים הם רק סקנדינביתname מתכון שאתה מחפש. והוא מספק כ 32 מנות . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט כרוב נורווגיname, פנקייק נורבגי, ו ביצים נורווגית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מעל חום גבוה, לשלב תפוחי אדמה ומים קרים כדי לכסות. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד במכרז, על 15 דקות.
מסננים היטב לאלץ תפוחי אדמה דרך ricer או טחנת מזון לתוך קערה גדולה. מערבבים בחמאה.
מוסיפים מלח ושמנת ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים קמח ומערבבים עד צורות הבצק (לא מערבבים). מכסים ומקררים לפחות 6 שעות ועד 3 ימים.
בקערה קטנה, להקציף יחד סוכר וקינמון. שמן קל 10 אינץ ' מחבת ברזל יצוק ולהגדיר על חום נמוך בינוני. יש מוכן מערוך, מגרד ספסל מאפה, ומרית מתכת דקה.
להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין היטב. באמצעות מגרד ספסל מאפה, לחתוך לחצי ולחזור חצי קערה.
חותכים חתיכה אחרת במחצית שוב; לחתוך 1 חתיכת 8 חתיכות קטנות להזמין חתיכה אחרת.
Pat 1 חתיכה קטנה לשטח. הבצק עשוי להיות רך ודביק מאוד, בהתאם לתכולת הלחות של תפוחי אדמה-להוסיף כמה 3 כוסות קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק. שימוש במגרדת, להפוך בצק מעל ופט שוב לשטח.
מרדדים פטי החוצה למעגל 7 אינץ'.
באמצעות מגרד ספסל מאפה, בזהירות להעביר לחם שטוח למחבת חמה ומבשלים עד בועות בצק ומתחיל חום מתחת, פחות מ 1 דקה. באמצעות מרית מתכת דקה, גמישה, flip flatbread מעל ומבשלים בצד השני עד חום קל, על 1 דקה.
מעבירים לצלחת ומברישים כל קמח עודף. לגרד כל עודף קמח מהמחבת.
חזור על גלגול ובישול עם 8 חתיכות קטנות של בצק, ולאחר מכן לחלק את שארית הבצק על הדלפק ל 8 חתיכות לגלגל ולבשל כל חתיכה. חזור על התהליך עם הבצק שנותר בקערה כדי להפוך 32 flatbreads.
כדי לשרת, מברשת lefse חם עם חמאה מומסת, מפזרים קינמון-סוכר, ולהפשיל.
תן להם להתקרר ללא מילוי, מחסנית אותם במיכל פלסטיק, לכסות, צמרמורת עד מוכן לשימוש. כדי לשרת, לעטוף חבילות של 8 lefse בנייר כסף לחמם בתנור 177° במשך 5 עד 10 דקות לפני המילוי.