לחם שטוח פטריות בגריל עם פקורינו כמהין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחם שטוח פטריות בגריל עם פקורינו כמהין. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.15 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל של 1155 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמרים עולים, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה מוצק. נסו לחם שטוח בגריל פטריות וגבינת עיזים, לחם שטוח עם שרכים של פידלהד, קליפות בצל ופקורינו, ו לחם שטוח פיסטוק-פקורינו עם חזה הודו ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המים, הסוכר והשמרים בקערת המיקסר עם חיבור וו בצק.
תן לשבת במשך 2 דקות כדי להפעיל את השמרים; זה יתחיל לבעבע. במהירות נמוכה, מוסיפים את הקמח והמלח לאט, ואז מוסיפים את שמן הזית. לאחר שהבצק משולב, כ -4 דקות, מוציאים מהקערה ולשים על משטח מקומח קלות למשך כ -5 דקות.
מניחים בקערה משומנת קלות.
בואו לשבת במקום חמים מכוסה במטלית לחה עד שהבצק הוכפל בגודלו, בערך 1 שעה.
לרוטב הגבינה: מבשלים את הבצל והשום בשמן הזית במחבת מטגנת גדולה עד לשקיפות, 2 עד 4 דקות.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומבשלים עד שהקרם הצטמצם בחצי, 12 עד 15 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את הגבינות. מערבבים היטב עד שכל הגבינה נמסה. מכסים במכסה או בנייר כסף עד שהם מוכנים לשימוש.
מחממים גריל לחום בינוני. זורקים את הפטריות קלות בשמן הזית ומעט מלח ופלפל. צולים את הפטריות עד שהן חרוכות קלות, הופכות מדי פעם, בערך 6 דקות. מצננים מעט ואז מוציאים את הגבעולים מפטריות הצדפות ופורסים את פטריות הקרמיני.
להרכבה: מחלקים את בצק הפיצה לשתי מנות שוות ומרדדים אותם על משטח מקומח קלות עד 10 אינץ 'ורוחב 4 אינץ'. משמנים קלות את סורגי הגריל. צולים את הלחמים השטוחים במשך 2 דקות לכל צד.
מוציאים ומוסיפים 1 כוס מרוטב הגבינה הכמהין לכל לחם שטוח יחד עם הפטריות והפרמזן. מחזירים את הלחמים השטוחים לגריל באזור מחומם נמוך. סוגרים את המכסה ומבשלים כ -4 דקות.
מפזרים את העירית, חותכים כל אחד ל 8 חלקים ומגישים.