קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיבולת שועל בננה

לחם שיבולת שועל בננה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שיבולת שועל לחם פקאן בננה ליום שיבולת שועל לאומי, לחם בננה שיבולת שועל, ו בננה-לחם שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 177°. גריז וקמח מחבת כיכר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים קמח, סוכר, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון בקערת ערבוב בינונית ומערבבים לשלב ביסודיות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מניחים בננות, ביצים, חלב חמאה, שמן ווניל בבלנדר להתמזג על מהירות בינונית במשך 15-10 שניות, עד בננות הם מחית לחלוטין. אל תתמזג גבוה מדי, אתה לא רוצה לשלב הרבה אוויר.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים תערובת רטובה לתוך יבש לקפל רק כדי לשלב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את המחבת ואופים לעוד 25-30 דקות, עד שיפוד או סכין חיתוך מוכנס באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהתנור ומיד להפעיל סכין קיצוץ סביב הקצוות של כיכר, ואז להפוך על מתלה קירור ולאפשר להתקרר לפחות 10 דקות לפני חיתוך. לאחר מקורר, כיכר יכול להיות עטוף ומאוחסן במקרר במשך 3-5 ימים או קפוא עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק