לחם שיבולת שועל בננה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שיבולת שועל לחם פקאן בננה ליום שיבולת שועל לאומי, לחם בננה שיבולת שועל, ו בננה-לחם שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 177°. גריז וקמח מחבת כיכר; להפריש.
מניחים קמח, סוכר, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון בקערת ערבוב בינונית ומערבבים לשלב ביסודיות. תניח בצד.
מניחים בננות, ביצים, חלב חמאה, שמן ווניל בבלנדר להתמזג על מהירות בינונית במשך 15-10 שניות, עד בננות הם מחית לחלוטין. אל תתמזג גבוה מדי, אתה לא רוצה לשלב הרבה אוויר.
יוצקים תערובת רטובה לתוך יבש לקפל רק כדי לשלב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את המחבת ואופים לעוד 25-30 דקות, עד שיפוד או סכין חיתוך מוכנס באמצע יוצא נקי.
הסר מהתנור ומיד להפעיל סכין קיצוץ סביב הקצוות של כיכר, ואז להפוך על מתלה קירור ולאפשר להתקרר לפחות 10 דקות לפני חיתוך. לאחר מקורר, כיכר יכול להיות עטוף ומאוחסן במקרר במשך 3-5 ימים או קפוא עד חודש.