זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שיבולת שועל לחם פקאן בננה ליום שיבולת שועל לאומי, לחם בננה שיבולת שועל, ו בננה-לחם שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 177°. גריז וקמח מחבת כיכר; להפריש.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מניחים בננות, ביצים, חלב חמאה, שמן ווניל בבלנדר להתמזג על מהירות בינונית במשך 15-10 שניות, עד בננות הם מחית לחלוטין. אל תתמזג גבוה מדי, אתה לא רוצה לשלב הרבה אוויר.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
(קרטון בלוק)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים תערובת רטובה לתוך יבש לקפל רק כדי לשלב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את המחבת ואופים לעוד 25-30 דקות, עד שיפוד או סכין חיתוך מוכנס באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהתנור ומיד להפעיל סכין קיצוץ סביב הקצוות של כיכר, ואז להפוך על מתלה קירור ולאפשר להתקרר לפחות 10 דקות לפני חיתוך. לאחר מקורר, כיכר יכול להיות עטוף ומאוחסן במקרר במשך 3-5 ימים או קפוא עד חודש.