קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות48
מגזין

לחם שיפון ברי

לחם שיפון ברי
לחם שיפון דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 230 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, זרעי קימל, קמח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 89%. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הספוג: בקערה גדולה, לערבב את קמח החיטה המלאה עם המים ושמרים עד מעורבב. לכסות ולתת לעמוד לילה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הפוך את הלחם: בסיר בינוני, לכסות את גרגרי השיפון עם המים, להוסיף קמצוץ גדול של מלח ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד גרגרי השיפון רכים, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער שיפוןפירות יער שיפון
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לנקז ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
4
מוסיפים את גרגרי השיפון לספוג. באמצעות כף עץ, מערבבים בקמח שיפון, קמח חיטה מלאה, זרעי קימל ו 1 כף בתוספת 1 כפית מלח. כאשר הבצק הופך נוקשה מדי לערבב, לגרד אותו על משטח עבודה משוריין. באמצעות מגרדת בצק, ללוש קלות את הבצק, הוספת כל שאריות קמח, עד הבצק יוצר מסה מלוכדת אך דביקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
זרעי קימלזרעי קימל
פירות יער שיפוןפירות יער שיפון
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מעבירים את הבצק לקערה נקייה. מכסים ונותנים לעמוד במקום קריר עד שהבצק גדל בנפח בשני שלישים ומחזיק רושם כאשר נלחץ קלות, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לגרד את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. שימוש בידיים משוריינות, ללוש בקצרה את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
חותכים אותו לשניים ולעצב כל חצי לתוך סיבוב 7 אינץ'.
8
מפזרים קליפה גדולה או גיליון אפייה ללא מסגרת בנדיבות עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
להעביר את הכיכרות לקליפה, משאיר כ -3 סנטימטרים ביניהם.
10
תן לעמוד במקום קריר עד הבצק הוא עלה היטב ומחזיק רושם קל כאשר לחץ קל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מניחים אבן פיצה או אריחי אפייה במדף התחתון של התנור. מחממים התנור ל 350 במשך 30 דקות. החלק את הכיכרות על האבן שחומם מראש או לאפות על תבנית האפייה במשך 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 ולהמשיך לאפות במשך כ 45 דקות, או עד כיכרות הם עלו יפה משחימים; הם צריכים להישמע חלולים כאשר טפח על הקרקעית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
להעביר את הכיכרות למתלה להתקרר לפחות 4 שעות לפני חיתוך.
13
הפוך קדימה: הלחם יכול להיות בקירור עד 10 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה