קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות48
מגזין

לחם שיפון ברי

לחם שיפון ברי
לחם שיפון דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 230 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, זרעי קימל, קמח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 89%. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הספוג: בקערה גדולה, לערבב את קמח החיטה המלאה עם המים ושמרים עד מעורבב. לכסות ולתת לעמוד לילה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הפוך את הלחם: בסיר בינוני, לכסות את גרגרי השיפון עם המים, להוסיף קמצוץ גדול של מלח ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד גרגרי השיפון רכים, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער שיפוןפירות יער שיפון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
לנקז ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
4
מוסיפים את גרגרי השיפון לספוג. באמצעות כף עץ, מערבבים בקמח שיפון, קמח חיטה מלאה, זרעי קימל ו 1 כף בתוספת 1 כפית מלח. כאשר הבצק הופך נוקשה מדי לערבב, לגרד אותו על משטח עבודה משוריין. באמצעות מגרדת בצק, ללוש קלות את הבצק, הוספת כל שאריות קמח, עד הבצק יוצר מסה מלוכדת אך דביקה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
זרעי קימלזרעי קימל
פירות יער שיפוןפירות יער שיפון
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מעבירים את הבצק לקערה נקייה. מכסים ונותנים לעמוד במקום קריר עד שהבצק גדל בנפח בשני שלישים ומחזיק רושם כאשר נלחץ קלות, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לגרד את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. שימוש בידיים משוריינות, ללוש בקצרה את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
חותכים אותו לשניים ולעצב כל חצי לתוך סיבוב 7 אינץ'.
8
מפזרים קליפה גדולה או גיליון אפייה ללא מסגרת בנדיבות עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
להעביר את הכיכרות לקליפה, משאיר כ -3 סנטימטרים ביניהם.
10
תן לעמוד במקום קריר עד הבצק הוא עלה היטב ומחזיק רושם קל כאשר לחץ קל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
מניחים אבן פיצה או אריחי אפייה במדף התחתון של התנור. מחממים התנור ל 350 במשך 30 דקות. החלק את הכיכרות על האבן שחומם מראש או לאפות על תבנית האפייה במשך 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 ולהמשיך לאפות במשך כ 45 דקות, או עד כיכרות הם עלו יפה משחימים; הם צריכים להישמע חלולים כאשר טפח על הקרקעית.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
להעביר את הכיכרות למתלה להתקרר לפחות 4 שעות לפני חיתוך.
13
הפוך קדימה: הלחם יכול להיות בקירור עד 10 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים