לחם שיפון צימוקים כפרי
לחם שיפון צימוקים כפרי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הלחם שלך. המתכון הצמחוני ללא חלב ולקטו אובו זה מגיש 32 ומחיר 24 סנט למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-3 גרם חלבון, 1 גרם שומן ובסך הכל 134 קלוריות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מולסה, מים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45%, וזה די טוב. מתכונים דומים: כיכרות שיפון כפריות, מאפינס שיפון צימוקים ומאפינס שיפון שיפון.
הוראות
מערבבים בקערה 1 כוס קמח מלא, 1 כוס קמח שיפון, שמרים ומלח. בסיר מחממים מים, 1/2 כוס שמן, מולסה ודבש ל-120°-130°.
להוסיף לחומרים היבשים; מערבבים רק עד להרטיב. מערבבים פנימה את יתרת הקמחים המלאים והשיפון ומספיק קמח לכל מטרה ליצירת בצק בינוני נוקשה.
הופכים על משטח מקומח; מפזרים צימוקים. ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-8-10 דקות. משמנים קערה עם השמן הנותר.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1/2 שעה.
מנקבים בצק למטה; הופכים על משטח מקומח קלות. מחלקים לארבעה חלקים; לעצב כל כיכר עגולה.
מניחים במרחק של 4 אינץ' זה מזה על שני ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
אופים ב-325 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.