קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות32
ציון בריאות9
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיפון צימוקים כפרי

לחם שיפון צימוקים כפרי
לחם שיפון צימוקים כפרי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הלחם שלך. המתכון הצמחוני ללא חלב ולקטו אובו זה מגיש 32 ומחיר 24 סנט למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-3 גרם חלבון, 1 גרם שומן ובסך הכל 134 קלוריות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מולסה, מים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45%, וזה די טוב. מתכונים דומים: כיכרות שיפון כפריות, מאפינס שיפון צימוקים ומאפינס שיפון שיפון.

הוראות

1
מערבבים בקערה 1 כוס קמח מלא, 1 כוס קמח שיפון, שמרים ומלח. בסיר מחממים מים, 1/2 כוס שמן, מולסה ודבש ל-120°-130°.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להוסיף לחומרים היבשים; מערבבים רק עד להרטיב. מערבבים פנימה את יתרת הקמחים המלאים והשיפון ומספיק קמח לכל מטרה ליצירת בצק בינוני נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיפוןשיפון
3
הופכים על משטח מקומח; מפזרים צימוקים. ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-8-10 דקות. משמנים קערה עם השמן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את הבצק בקערה, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מנקבים בצק למטה; הופכים על משטח מקומח קלות. מחלקים לארבעה חלקים; לעצב כל כיכר עגולה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
מניחים במרחק של 4 אינץ' זה מזה על שני ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים ב-325 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®