לחם שמרים קישואים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחם שמרי קישואים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 105 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, מים חמים, קליפת תפוז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו לחם שמרים מנגו הוואי מתוק (מכונת לחם), אפיית לחם: לחם שמרים תירס מתוק, ו לחם שמרים שיבולת שועל עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים. מקציפים פנימה את החלב, הסוכר, החמאה, קליפת התפוז והמלח. מקציפים פנימה את הקישואים, הצימוקים, הקמח המלא, הל ומספיק קמח לכל מטרה ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 4 שעות.
אגרוף בצק למטה; צורה לכיכר.
מניחים בתוך 9 אינץ ' משומן. איקס 5-ב. כיכר פאן. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-45 דקות.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לצינון על רשת.