לחם תאריך קפה
לחם תאריך קפה הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש משקה זה 708 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לך סודה לשתיה, חמאה, תאריכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של Allrecipes יש 193 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. מתכונים דומים: קפה יכול תאריך-לחם אגוז, פגישה לקפה! לחם בננה אוכמניות לימוני, ו לחם תאריך ללא גלוטן עם קפה וג'ינג'ר.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 8x4 אינץ', בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף.
מניחים את התאריכים בקערה קטנה, ומפזרים את סודה לשתיה מעל.
מחממים קפה לרתיחה, ושופכים על התאריכים והסודה. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את החמאה, הסוכר והביצה עד מעורבב היטב. מערבבים וניל. מערבבים את הקמח והמלח, ואז מקפלים את תערובת הפקאן ותאריך.
להעביר את הבלילה למחבת כיכר מוכן.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד העליון של כיכר קפיצים בחזרה כאשר נגע קלות.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני הסרת מחבת. לקלף את הנייר, ולאפשר להתקרר על מתלה חוט.