לחם תות
לחם תות יכול להיות רק הלחם שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. אם יש לך סודה לשתיה, שמן צמחי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . מתכונים דומים: לחם תות ללא ביצים – לחם תות טבעוני, לחם תות, ו לחם תות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה וקמח שני 9 x 5 אינץ מחבתות כיכר.
חותכים תותים ומניחים בקערה בגודל בינוני.
מפזרים קלות עם סוכר, ומניחים בצד בעת הכנת הבלילה.
מערבבים קמח, סוכר, קינמון, מלח וסודה לאפייה בקערה גדולה; מערבבים היטב. מערבבים שמן וביצים לתותים.
מוסיפים תערובת תות שדה לתערובת קמח, מיזוג עד מרכיבים יבשים הם רק רטוב. מערבבים בפקאנים. מחלקים את הבלילה למחבתות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שבוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, 45 עד 50 דקות (בדקו כל כיכר בנפרד).
בואו מגניב מחבתות על מתלה חוט במשך 10 דקות. הפעל כיכרות מתוך מחבתות, ולאפשר להתקרר לפני חיתוך.