לחם תירס איטלקי חריף
לחם תירס איטלקי חריף דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך חלב, אבקת צ'ילי, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו לחם איטלקי שטוח פיקנטי, ריבועי לחם תירס מתובל, ו לחם עגבניות מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חמאה 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה.
לטאטא את תערובת מאפין ואבקת צ ' ילי בקערה גדולה כדי להתמזג.
מערבבים בחלב וביצים. מערבבים את העגבניות.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
אופים עד לחם התירס הוא מוצק למגע וזהב חום, כ 30 דקות. מגניב במקצת.
חותכים לריבועים ומגישים חמים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.