לחם תירס ודגים ממולאים בסרטנים.
לחם תירס ודגים ממולאים סרטן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 455 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך גרידת לימון, פטרוזיליה, תערובת לחם תירס חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה טוב. נסו פילה דג ממולא סרטן, פילה ממולא סרטן O ' דגים, ו פילה דגים ממולא סרטן & תרד (מתכונים דומים).
הוראות
הכן תערובת לחם תירס על פי הוראות החבילה.
בואו מגניב 30 דקות; להתפורר לתוך קערה גדולה.
בינתיים, לקטוף בשר סרטנים, הסרת כל חתיכות של פגז.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים סלרי ובצל, ומטגנים 10 עד 12 דקות או עד למכרז. מערבבים ב 1/2 כפית. תיבול המפרץ הישן. מערבבים תערובת סלרי, סרטן, קוביות לחם, פטרוזיליה, וגלידת לימון לתוך לחם תירס מתפורר, ערבוב בעדינות עד מעורבב.
להוסיף מרק, ומערבבים בעדינות עד רטוב.
מפזרים חלל של דגים עם הנותרים 1/2 כפית. תיבול המפרץ הישן. תערובת מילוי כפית לתוך דגים, ומאובטחת עם חוט מטבח.
מניחים דגים במחבת גדולה, משומנת קלות קלייה.
אופים ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו