לחם תירס ומילוי נקניקיות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לך לחנות ותביא נקניק הודו, חמאה, לחם תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניקיית לחם תירס מלית, נקניק, חמוציות, ומילוי לחם תירס, ו לחם תירס מלית עם נקניק ושזיפים מיובשים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°; מעיל 9-by-13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, שמן וחמאה חמים יחד עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל וסלרי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
לחם תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.