לחם תירס חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם תירס חמאה. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, שמן קנולה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם תירס חמאה, לחם תירס חמאה, ו לחם תירס חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח; לעשות גם במרכז התערובת. בקערה אחרת, לשלב חלב חמאה, שמן, וביצה; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד שתרטבו. לגרד תערובת לתוך 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז somes החוצה נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.