תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחם תירס קלוי חשיש עם כרוב ניצנים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לך דבש, ביצים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו רוטב לחם תירס עם כרוב ניצנים, כרוב ניצנים חשיש, ו כרוב ניצנים חשיש עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 40
2
חמאה וקמח 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם קמח התירס, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח. בקערה בינונית, לטאטא את הביצים לערבב, ואז לטאטא בחלב, חמאה ודבש. באמצעות מרית גומי, מערבבים קלות את החומרים הרטובים לתוך יבש; מערבבים עד רק מעורבב. לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים במשך כ 25 דקות, או עד מעיינות לחם תירס בחזרה כאשר נלחץ קלות.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
מרית
3
מעבירים את לחם התירס למתלה כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים חצי לחם התירס לקוביות 3/4 אינץ'. לעטוף את לחם התירס שנותר ושמורה לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
5
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את כרוב הניצנים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
ניקוז ופרוסה לאורכו 1/3 אינץ ' עבה.
7
במחבת nonstick גדול, חום 1 כף שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את קוביות לחם התירס, מפזרים את הפלפל האדום המרוסק ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה בכל רחבי, כ -30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
9
העברה למגש.
10
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את כרוב הניצנים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד חם, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים בעדינות את לחם התירס.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.