לחם תפוחים עם פרלין
לחם תפוחים עם פרלין הוא לחם שמגיש 16. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 285 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קמח, מלח, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו די גרועה. נסו פרלין-לחם תפוחים, לחם פרלין תפוחים, ו לחם תפוחים מזוגג פרלין עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. בקערה אחרת מקציפים את הסוכר, השמנת החמוצה, הביצים והווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים לתערובת קמח רק עד לחות. מקפלים פנימה תפוחים ו -1 כוס פקאן.
מעבירים ל-9 אינץ ' משומן. 5 אינץ'. מחבת כיכר.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 50-55 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות.
מוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.
בסיר קטן שלבו חמאה וסוכר חום. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד כדי להמיס סוכר; להרתיח במשך 1 דקה. כף מעל לחם.
מפזרים אגוזי פקאן שנותרו; תן לעמוד עד להתייצבות.