לחמניות אוכמניות
ביסקוויט אוכמניות יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לך קמח, ביצה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו לחמניות אוכמניות + ציפוי גבינת שמנת אוכמניות, לחמניות אוכמניות עם ריבת קוקוס אוכמניות, ו לחמניות אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ועל מהירות מאוורר נמוכה, אם באמצעות תנור הסעה.
ביד בקערה גדולה, למזג את טפיחות חמאה עם קמח, סוכר, סוכר חום, מלח ואבקת אפייה עד החמאה כבר בשילוב.
מוסיפים את האוכמניות, ומערבבים היטב, נזהרים לא למחוץ את כל הגרגירים.
בקערה השנייה עם מקצף, למזג את הקרם, חצי וחצי, ואת הביצה. מערבבים בתערובת הקמח ומערבבים עד שהבצק מתאחד. זה בצק הלחמניה שלנו.
הסר את הבצק לחמניה מן הקערה ללוש על הדלפק משוריין, מתגלגל 5 עד 6 פעמים, להבטיח לא להתמזג יתר; זה יגרום בצק קשה. מחלקים את הבצק ל -12 אפילו חלקי צורה משולשים. מסדרים על גיליון עוגיות ואופים עד צמרות מעט השחמה, על 15 עד 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומעבירים את הלחמניות למגש הגשה.