לחמניות אוכמניות עם זיגוג לימון
לחמניות אוכמניות עם זיגוג לימון יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 436 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו לחמניות אוכמניות עם זיגוג לימון, לחמניות אוכמניות עם זיגוג לימון, ו לחמניות אוכמניות עם מתכון זיגוג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מנפים יחד את המרכיבים היבשים; הקמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר. באמצעות 2 מזלגות או בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה כדי מעיל את החתיכות עם הקמח. התערובת צריכה להיראות כמו פירורים גסים. מקפלים את האוכמניות לתוך הבלילה. הקפד לא מחית או לפגוע אוכמניות כי צבע חזק שלהם ידמם לתוך הבצק. הפוך באר במרכז ויוצקים את השמנת הכבדה. מקפלים הכל יחד רק כדי לשלב; לא overwork את הבצק.
לחץ על הבצק על משטח מקומח קל לתוך מלבן על 12 על ידי 3 על ידי 1 1/4 אינץ'.
חותכים את המלבן ב 1/2 ואז לחתוך את החתיכות ב 1/2 שוב, נותן לך 4 (3 אינץ') ריבועים.
חותכים את הריבועים ב 1/2 באלכסון כדי לתת לך את צורת המשולש הקלאסי.
מניחים את הלחמניות על גיליון עוגיות ungreased לצחצח את צמרות עם קצת שמנת כבדה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות עד יפה וחום.
בואו לקרר את הלחמניות קצת לפני שאתה להחיל את הזיגוג.
אתה יכול לעשות את זיגוג לימון בדוד כפול, או לחלופה פשוטה יותר, אתה יכול zap אותו במיקרוגל.
מערבבים את מיץ הלימון עם ממתקים ' עד מומס בקערה חסינת חום על סיר של מים רותחים לשיטת הדוד הכפול, או בקערה בטוחה במיקרוגל.
להקציף את החמאה ואת גרידת לימון. או להפציץ את הזיגוג במשך 30 שניות או להמשיך לטאטא בדוד הכפול.
לטאטא את הזיגוג כדי להחליק את כל גושים, ואז לטפטף את הזיגוג מעל החלק העליון של הלחמניות.
תן לזה להגדיר דקה לפני ההגשה.