לחמניות בקר עם פרמזן, צנוברים, זיתים, צלפים
מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם זיתים, בשר בקר עגול, בקבוקי צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: רוטב עגבניות עם צנוברים, צלפים, זיתים וצימוקים, קוסקוס עם צימוקים, צנוברים וצלפים, ו סלט פלפל קלוי עם צלפים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים עגבניות עם שום, מלח, ו 1/8 פלפל כפית ב 2 כפות שמן בסיר כבד 2 ליטר מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות נשברו רוטב מעובה, 8 עד 12 דקות.
בעוד עגבניות בישול, זיתים דופק, צלפים, ו 2 כפות צנוברים במעבד מזון עד קצוץ גס ולהעביר לקערה. מערבבים בפירורי לחם, גבינה, 2 כפות פטרוזיליה, 1 כף שמן, ונותר 1/8 כפית פלפל.
רוטב עגבניות דופק במעבד ניקה עד puréed בגסות, ואז לחזור לסיר ולשמור חם.
בשר פאונד בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף עם צד שטוח של מפצח בשר או עם מערוך עד 1/8 אינץ ' עבה, ולאחר מכן לחתוך כל חתיכה חצי לרוחב.
מפזרים 1 חתיכת בשר שווה עם רבע מילוי. נתחיל עם צד ארוך, נגלגל בקר, ואז נקשור ב-3 מקומות עם מיתר מטבח. עונת הרול בקר היטב עם מלח ופלפל. הפוך 3 לחמניות יותר עם בשר שנותר ומילוי.
חום שנותר 1 1/2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד רק מתחיל לעשן, ואז לבשל לחמניות בשר, מפנה, עד משחימים היטב בחוץ, 3 עד 4 דקות עבור בינוני נדיר.
חותכים את חוט המטבח ולחצות כל גליל באלכסון.
רוטב כפית על 4 צלחות, ולאחר מכן העליון עם בשר בקר ומפזרים הנותרים 2 כפות כל אחד צנוברים ופטרוזיליה.