קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות דביקות אני

לחמניות דביקות אני
לחמניות דביקות אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הלחם שלך. מתכון זה מכין 24 מנות עם 223 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, מלח, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 35%. מתכונים דומים: הלחמניות הדביקות הטובות ביותר, לחמניות דביקות, ו לחמניות דביקות.

הוראות

1
ממיסים שמרים במים חמים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מוסיפים חלב חמאה, ביצים, 2 1/2 כוסות קמח, 1/2 כוס מרגרינה, 1/2 כוס סוכר לבן, אבקת אפייה ומלח. מערבבים 30 שניות עם מיקסר במהירות נמוכה, מגרדים דפנות ותחתית הקערה. מקציפים 2 דקות במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלב-חמאהחלב-חמאה
מרגרינהמרגרינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מערבבים פנימה את 3 כוסות הקמח הנותרות. הבצק צריך להישאר רך ודביק מעט. ללוש במשך 5 דקות, או כ -200 סיבובים על לוח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
יוצרים בצק לסיבוב ומניחים אותו בקערה משומנת. מכסים אותו במטלית לחה ומשאירים אותו במקום חמים לתפיחה עד להכפלה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחלקים בצק לשניים ומגלגלים כל חצי למלבן בגודל 12 על 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מורחים כל חצי עם 1 כף מרגרינה רכה, ומפזרים 1/4 כוס סוכר לבן 1 כפית קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
מרגרינהמרגרינה
קינמוןקינמון
מורחיםמורחים
7
מגלגלים חצאים, מתחילים בצד רחב. אוטמים היטב על ידי צביטת התפרים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
8
חותכים כל רול לתוך 12 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
9
מעיל שני 9 אינץ עגול עוגת מחבתות עם 1/4 כוס חמאה מומסת, 1/4 כוס סוכר חום, ו 1/2 כוס קצוץ אגוזי פקאן בכל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מניחים 12 פרוסות בצק בכל תבנית ומשאירים רווח קטן בין הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מניחים לתפוח עד להכפלה.
12
אופים בתנור שחומם מראש 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך כ-30 דקות. הפוך מחבתות על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור