לחמניות דביקות אני
לחמניות דביקות אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הלחם שלך. מתכון זה מכין 24 מנות עם 223 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, מלח, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 35%. מתכונים דומים: הלחמניות הדביקות הטובות ביותר, לחמניות דביקות, ו לחמניות דביקות.
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים חלב חמאה, ביצים, 2 1/2 כוסות קמח, 1/2 כוס מרגרינה, 1/2 כוס סוכר לבן, אבקת אפייה ומלח. מערבבים 30 שניות עם מיקסר במהירות נמוכה, מגרדים דפנות ותחתית הקערה. מקציפים 2 דקות במהירות בינונית.
מערבבים פנימה את 3 כוסות הקמח הנותרות. הבצק צריך להישאר רך ודביק מעט. ללוש במשך 5 דקות, או כ -200 סיבובים על לוח מקומח קלות.
יוצרים בצק לסיבוב ומניחים אותו בקערה משומנת. מכסים אותו במטלית לחה ומשאירים אותו במקום חמים לתפיחה עד להכפלה.
מחלקים בצק לשניים ומגלגלים כל חצי למלבן בגודל 12 על 7 אינץ'.
מורחים כל חצי עם 1 כף מרגרינה רכה, ומפזרים 1/4 כוס סוכר לבן 1 כפית קינמון.
מגלגלים חצאים, מתחילים בצד רחב. אוטמים היטב על ידי צביטת התפרים.
חותכים כל רול לתוך 12 פרוסות.
מעיל שני 9 אינץ עגול עוגת מחבתות עם 1/4 כוס חמאה מומסת, 1/4 כוס סוכר חום, ו 1/2 כוס קצוץ אגוזי פקאן בכל מחבת.
מניחים 12 פרוסות בצק בכל תבנית ומשאירים רווח קטן בין הפרוסות.
אופים בתנור שחומם מראש 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך כ-30 דקות. הפוך מחבתות על צלחת הגשה.