לחמניות דביקות בבוקר חג המולד
לחמניות דביקות בבוקר חג המולד דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם תערובת פודינג מיידית חמאה, אגוזי פקאן, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: לחמניות בוקר, תות לימונדה מיני לחמניות בוקר, ו מרציפן & פריחת כתומה לחמניות בוקר.
הוראות
מפזרים פקאנים בתחתית של מחבת 12 כוס חמאה.
מסדרים בצק במחבת; מפזרים תערובת פודינג יבש.
מערבבים יחד חמאה, סוכר חום וקינמון; לשפוך על לחמניות. כיסוי וצינה 8 שעות.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד חום זהוב. הפוך על צלחת הגשה, ומגיש מיד.